Öğrenci Duyuruları

Meslek Yüksekokulumuz Bahçe Tarımı Programı 2. sınıf öğrencisi İbrahim Yunus KURT, 9-15 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Wushu Şampiyonası'nda Üniversitemizi temsil etmiş ve Türkiye İkincisi olarak dereceye girmiştir. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

STAJ - 2017

2016-2017 akademik yılı yaz döneminde stajlar 17 Temmuz - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında 30 iş günü olarak yapılacaktır.

2017 yılı yaz döneminde staj yapacak öğrenciler, Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri ofisinden alacakları 2 adet "Staj Onay Belgesi"ni (bir kopyası staj yapılacak kurum/firma tarafından onaylanmış halde okulumuza geri gelecek, diğer kopya staj yerinde kalacaktır) onaylatarak, program koordinatörünün imzasından sonra nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Öğrenci İşleri ofisine teslim edeceklerdir.

TEK DERS SINAVI

2016-2017 akademik yılı sonunda yapılacak olan Tek Ders Sınavı, 20 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 13.30'da uygulanacaktır. Başvurmak isteyen öğrencilerin, 17 Temmuz 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Ofisine dilekçelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

(Tek Ders Sınavı, mezun olmak için diğer tüm derslerini başarıp, sadece 1 başarısız dersi kalan ve başvuru yapan öğrencilere bir defaya mahsus uygulanan bir sınavdır)